Chauffeur

‘Pap, je stapt niet uit, hoor.’ Vaders zijn alleen van waarde als chauffeur naar het eerste middelbare-schoolfeestje. Het liefst heeft ze dat ik ook nog wegduik. Gelukkig is het donker als we arriveren en kan ze mij nog een vluchtige zoen toestoppen voordat ze op haar sleehakken de auto uit snelt.
Drie uur later wurm ik de auto door de verkeerschaos en ploft ze moe, voldaan en met zere voeten naast me op de stoel. ‘Het was heel leuk. Ze draaiden ook K3. En... ik heb met hem geschuurd, op Main Street.’ Zo ver weg? ‘Da's een jongensband, Pap.’

19 okt 2012 – 612

1 opmerking:

  1. Tjonge Bart, we hebben echt veel gemeen; ik heb 4 dochters, 2 ervan hebben die schoolfeestjes-fase al bijna gehad, de 2 volgende exemplaren zijn nu helemaal into Mainstreet. We gaan snel dat biertje een keer doen!
    Groet
    Marc

    BeantwoordenVerwijderen