Nieuw boek

Vandaag heb ik het eerste concept van mijn plan voor een volgend boek afgerond, over de 'mooiste vrouw van het Leidseplein' in de jaren zestig.
Net als bij Trien laat dit verhaal zich haast zelf schrijven. Dat is prettig en gevaarlijk tegelijk. Aan de ene kant heb ik een schat aan informatie tot mijn beschikking, met veel details, anekdotes en tragiek. Volg de bronnen, dan volgt het verhaal vanzelf.
Aan de andere kant moet ik me nu en straks afvragen: wie zit er te wachten op dit boek? Is het wel interessant genoeg? Want je schrijft om gelezen te worden.


3 feb 2018 – 2454

1 opmerking:

  1. Nou Bart dat loopt wel los. Wie was er nu geiinteresseerd in een TRIEN? Een boerentrien nog wel!
    Ook die heb je tot leven gewekt en een leesbare vrouw van gemaakt. Succes. Kan niet wachten.

    BeantwoordenVerwijderen