Mooi & nuttig

Elk woord over Hero Brinkman is er een te veel. 
De overige negentig moet ik nodig besteden aan mooie en nuttige zaken. Zoals de buitelende kieviten die binnenkort hun eieren in onooglijke kuiltjes leggen. Of de dartelende geiten die de lente begroeten terwijl ik nog in m’n winterjas kleum. De onbehaarde mens als evolutionaire vergissing, is daar ooit een doorwrochte studie aan gewijd?
Er is droog weer in aantocht. De laatste ‘wolken-
straten’ (Gerrit Hiemstra) zullen weldra zijn opgeruimd. Ik maak me grote zorgen over de fruitbomen die maar niet naar de volwassenheid klimmen. Dit jaar ga ik ze onbedaarlijk koesteren.

21 mrt 2012 – 418

2 opmerkingen:

  1. "Evolutionaire vergissing" is een contradictio in terminis. Misschien dat een fundamentalistische creationist daar ooit een studie aan heeft gewijd.

    Arne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alleen het resultaat telt, in dit geval, brrrrr.....

    BeantwoordenVerwijderen