Apple

Ik behoor tot de eerste lichting Apple-gebruikers. Daar kan ik me op laten voorstaan en misschien wek ik hier die indruk ook wel. Voor mij is een Apple-computer echter louter een hulpstuk waarover ik nog steeds heel tevreden ben.
Het nare van vroege Apple-gebruikers is dat zij zich indertijd, en waarschijnlijk ook nu nog, een status van superioriteit aanmaten. Er was niets leukers dan als één grote familie dwepen met het nietige Apple, dat kwalitatief veel betere computers maakte dan kolos Microsoft.
Vandaag opent Apple een megastore in Amsterdam. David is Goliath geworden. Het wachten is op de nieuwe David.

3 mrt 2012 – 400

1 opmerking:

  1. Die megastore is geen winkel, maar een kerk. Je komt er niet om iets te kopen, maar om het merk te beleven. Mijn eerste Apple kocht ik 12 jaar terug, zo'n mooie doorzichtige, druppelvormige iMac. Toen was Apple ook nog die leuke, dwarse, kleine speler. Die tijd is voorbij en de huidige omvang baart me wat zorgen. De beurskoers moet wel een keer instorten, dat kan niet anders. Maar de producten zijn nog steeds prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen