Dirk (2)

Scheringa verkeerde graag met de groten der vaderlandse politiek. En dan met name die van VVD-huize. Gerrit Zalm, Ed Nijpels en Robin Linschoten verdienden een leuk centje bij in de dubieuze koopsompolissentoko in Wognum.
Nu moet gezegd dat ook andere banken zich kranig weerden op deze lucratieve graaimarkt. Maar Dirk spande de kroon. Van elke premie-inleg vloeide tachtig procent in de DSB-spaarpot. Daarvan kon dan weer een AZ-speler of een Carel Willink worden bekostigd.
Ik betwijfel of Dirk die 830 miljoen ooit terugkrijgt. Maar dat hij dat geld niet zal terugstorten naar al die gedupeerde DSB-klanten, weet ik wel zeker.


5 sept 2018 – 2667

2 opmerkingen:

  1. Tja, mensen kozen er zelf voor om daar klant te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker, maar aan de andere kant heeft een financiële instelling een zorgplicht om goed te informeren. Dat ontbrak moedwillig, vandaar de woekerpolisaffaire. Ik ben zelf ook bij twee verzekeraars het bos ingestuurd. Dat lag echt niet aan mij hoor... De woekerpolisaffaire is het grootste financiële schandaal in de NL geschiedenis, maar is nog steeds niet opgelost. Dirk was niet eens koploper, dat is de Rabo. Dus je begrijpt dat de politiek niet ingrijpt, te veel lijntjes met de grootbanken.

      Verwijderen