LOES! (2)

'De komende jaren ga ik weer een biografie schrijven,' schreef ik op 14 februari 2018 in 100 Woorden. De eerste versie van het levensverhaal van Loes 'Hamel' Blokker is klaar. Sneller dan verwacht, maar dat betekent niet dat het binnenkort in de winkels ligt.
Er komt zeker een versie 2 en mogelijk volgen meer versies. Alle op- en aanmerkingen van uitgeverij en meelezers moeten worden verwerkt. Zelf heb ik ook ideeën over wat ik wil aanpassen. Schrijven is een proces waarbij het inzicht voortschrijdt.
En dan zijn er nog de foto's. Hoeveel en welke? Ook dat is een feestelijke aangelegenheid.


21 aug 2019 – 2982

1 opmerking:

  1. Ik wil best kritisch meelezen en het project begeleiden, maar ik weet niet of je dat op prijs stelt. Plus: ik kan dat niet gratis doen.
    NB Heb je al een uitgever?

    BeantwoordenVerwijderen